ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ ΣΤΙΣ 4/2/2016

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει συστρατευθεί μαζί με όλους τους μαζικούς κοινωνικούς φορείς για να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα που έρχεται με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Το νέο ασφαλιστικό υπονομεύει άμεσα τις σημερινές συντάξεις, μετατρέπει σε επίδομα φτώχειας τις μελλοντικές συντάξεις, εξαφανίζει το μέλλον του ταμείου μας, αυξάνει τις εισφορές και μειώνει τις παροχές. Μαζί δε με τους αβάσταχτους φόρους και χαράτσια που επιβάλλονται, κάνουν τις επιχειρήσεις μας μη βιώσιμες και μεταφέρουν τις οικογένειές μας στο επίπεδο της πτώχευσης.
Από την επίθεση δεν εξαιρείται κανείς!
Η κυβέρνηση μιλάει προκλητικά για σωτηρία του ασφαλιστικού και κοινωνική δικαιοσύνη. Λέει συνειδητά ψέματα για να περιορίσει τις αντιδράσεις!
Μιλάμε για έγκλημα διαρκείας στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ που θίγει τους πάντες, μεσαία στρώματα, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, σημερινούς και μελλοντικούς συνταξιούχους.
Το επικουρικό μας ταμείο οδηγείται σε αφανισμό. Τεράστια ποσά από τα αποθεματικά του έχουν ληστευθεί και ό,τι απέμεινε θέλουν να το εξαφανίσουν!
Για να κατανοήσουμε τι θα συμβεί συνολικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό για τους βενζινοπώλες, αρκεί να πούμε ότι για εισόδημα 15.600€, θα καταβάλουμε εισφορές για κύρια και επικουρική μαζί με της ασθενείας, το φόρο εισοδήματος, το τέλος επιτηδεύματος, και την εισφορά αλληλεγγύης 10.189€!
Αν η κυβέρνηση αφαιρέσει τις ασφαλιστικές εισφορές από το εισόδημα, τότε οι το ποσό θα είναι 7.728!
Αν το εισόδημα είναι 25.200 θα πληρώσουμε συνολικά 13.721€!
Από αυτά που μένουν θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ, Δημ. Τέλη, ΕΡΤ, ΑΠΕ, φόρους ΔΕΗ, διόδια κλπ. Από ό,τι απομείνει όταν πάμε στην αγορά θα πληρώσουμε 23% ΦΠΑ. Αν αγοράσουμε τσιγάρα, ποτά ή βενζίνη, γιατί εμείς δεν εξαιρούμαστε, οι φόροι κυμαίνονται στο 70-80! Πως να επιβιώσει μια οικογένεια;
Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν αυτά τα εξοντωτικά μέτρα.
Η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί τη συστράτευση όλης της ελληνικής κοινωνίας και δημιουργία ενιαίου μετώπου συντονισμού της δράσης.
Κατεβάζουμε ρολά στις 4/2/2016, μαζί με οργανώσεις μικρομεσαίων, εργαζομένων, συνταξιούχων, και άλλων φορέων.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΖΑΓΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις