Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Μεγάλη εκδήλωση για το AGORA ATHENS, στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 22/10

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα 106 79 Τηλ:(+30) 210-3380200

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Ε.Ε.Α.: Μεγάλη εκδήλωση για το AGORA ATHENS, στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 22/10»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Συντάγματος, μεγάλη εκδήλωση προβολής του 1ου Πολυκαναλικού & Ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, AGORA ATHENS. Πρόκειται για το υπο-διαμόρφωση Ανοικτό Εμπορικό –Τουριστικό Κέντρο Πλάκας-Μοναστηρακίου, μία πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

 Η εκδήλωση στοχεύει στην:

  • Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.
  • Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.
  • Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου Brand στις Καινοτόμες, Ψηφιακές και Πολυκαναλικές Αγορές. 

Το «παρών» θα δώσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής – ως υπεύθυνος του έργου από την πλευρά του Επιμελητηρίου- καθώς και μέλη της Διοίκησης, ενώ έχουν προσκληθεί υπουργοί αρμόδιοι για θέματα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και εκπρόσωποι φορέων Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει events για το κοινό και συνεχή ενημέρωση με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις