Αρχική > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > «Προδιαγραφές αναβάθμισης – ρύθμισης των λογισμικών υποστήριξης ΕΑΦΔΣΣ και των αντιστοίχων λογισμικών έκδοσης παραστατικών, που λειτουργούν σε πρατήρια υγρών καυσίμων, με πληροφορίες για το είδος και την ποσότητα του καυσίμου.»
«Προδιαγραφές αναβάθμισης – ρύθμισης των λογισμικών υποστήριξης ΕΑΦΔΣΣ και των αντιστοίχων λογισμικών έκδοσης παραστατικών, που λειτουργούν σε πρατήρια υγρών καυσίμων, με πληροφορίες για το είδος και την ποσότητα του καυσίμου.»
2 Απριλίου, 2021
user Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαβίβαση στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), δεδομένων των παραστατικών πωλήσεων ενεργειακών προϊόντων της παρ.1 του άρθρου 73 του ν. 2960/2001 (Α΄ 265), όπως ισχύει, είτε με τη χρήση Φ.Η.Μ., που είναι εγκατεστημένοι σε εγκαταστάσεις οντοτήτων – κατόχων αδειών των άρθρων 5, 6, 7 και 9 του ν. 3054/2002(Α΄ 230), είτε με τη χρήση Υπηρεσιών Παρόχου για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση.
26 Μαρτίου, 2021
user Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μείωση ενοικίων – Οι ΚΑΔ πληττόμενων επιχειρήσεων για Μάρτιο-υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Μάρτιο 2021 – ΚΑΔ 47.30 Λιανικό εμπόριο καυσίμων κίνησης σε εξειδικευμένα καταστήματα
10 Μαρτίου, 2021
user Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παράταση ισχύος Πιστοποιητικών Ελεγκτών ΚΤΕΟ ADR/ATP λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19