ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λόντου 8 10681 Αθήνα · Τηλ.:(210) 3820860 ·

E-Mail: info@obe.gr - Internet:http://www.obe.gr

Αρ.Πρωτ.7203                                                                                                                                                                                                              Αθήνα, 16 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος κατόπιν αιτήματος πολλών συναδέλφων από όλη τη χώρα συστήνει όπως να σταματήσει το πλύσιμο των αυτοκινήτων για όσο διάστημα  έχει πάρει η Κυβέρνηση όλα τα υπόλοιπα μέτρα. Η παρουσία των πελατών στα καταστήματα μας να είναι μόνο για εφοδιασμό των αυτοκινήτων και διανομή πετρελαίου , διότι  ο νόμος των πιθανοτήτων για τη μετάδοση του ιού είναι μεγάλος με συνέπεια να είναι εις βάρος   της υγείας των καταναλωτών-πελατών  μας ,  των εργαζομένων, των ίδιων των συναδέλφων . Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας του καταναλωτικού  κοινού όσον αφορά την επάρκεια καυσίμων  όπως τόνισε και με ανακοίνωση του το Υπουργείο Ενέργειας οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο Ε.Ο.Δ.Υ.

Σχετικές δημοσιεύσεις