Αυξημένα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας λαμβάνει η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Α.Ε.

31 08 2020 | 07:48 energypress.gr

Αυξημένα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 και την προστασία της υγείας των εργαζομένων της, λαμβάνει η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Α.Ε.

Σύμφωνα με ενημερωτική επιστολή που απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μάριος Τσάκας προς τη ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, η ΔΕΔΑ έχει επαναφέρει το καθεστώς της τηλεργασίας για το κρίσιμο διάστημα των πέντε ημερών μετά την επιστροφή των εργαζομένων της από τις καλοκαιρινές άδειες, ενώ έχει συμβληθεί με διαγνωστικό κέντρο για τη διενέργεια δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε όλους τους εργαζομένους της.

Η εταιρεία έχει, επίσης, ξεκινήσει τη διαδικασία προμήθειας συστήματος ταχείας και ανέπαφης θερμομέτρησης το οποίο θα τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας για τη θερμομέτρηση κάθε ατόμου που εισέρχεται στους χώρους εργασίας (εργαζόμενος, συνεργάτης, επισκέπτης).

Ταυτόχρονα, η ΔΕΔΑ συνεχίζει να λαμβάνει προληπτικές ενέργειες έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως είναι η τήρηση των ενδεδειγμένων αποστάσεων στους χώρους εργασίας και η υιοθέτηση εκ περιτροπής εργασίας εξ αποστάσεως, η αποφυγή συσκέψεων και συναντήσεων με την υιοθέτηση μορφών εξ αποστάσεως εργασίας και επικοινωνίας, καθώς και η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Σχετικές δημοσιεύσεις