ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SPYRIDES GROUP S.A.

                                                                                                                 Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2023

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη Eπιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ομίλου Εταιρειών Σπυρίδη, να συμμετάσχει στον καθαρισμό των παραλιών μας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού των Ακτών.


50 συνάδελφοι μαζί με τις οικογένειές τους, ένωσαν τις δυνάμεις του και αντάλλαξαν χαμόγελα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Βοτσαλάκια του Πειραιά, σε μια προσπάθεια να συμβάλλουν στην μετάδοση της σημαντικότητας του Εθελοντισμού και της Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για την δική μας και τις επόμενες γενιές.

Καθ' όλη τη διάρκεια των 90 χρόνων ιστορίας μας, έχουμε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις προς την κατεύθυνση της διατήρησης του περιβάλλοντος. Έχουμε επενδύσει σε τεχνολογίες και διαδικασίες που μειώνουν τον περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, έχοντας ως στόχο την εξοικονόμηση πόρων και την μείωση των εκπομπών.

Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε τις αξίες του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, όχι μόνο μέσα από τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, αλλά και με την ενίσχυση παρόμοιων πρωτοβουλιών και δράσεων όπως η συμμετοχή μας στον καθαρισμό των ακτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία προς την διατήρηση και την προστασία του πλανήτη, διασφαλίζοντας την πολύτιμη αυτή παρακαταθήκη για τις μελλοντικές μας γενιές.

                                                                                  Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού

                                                                                          Χαρτουλάρη Ευγενία

Σχετικές δημοσιεύσεις